Yritys

LOOM

Loom on täysin Suomalainen it-palveluyritys, jonka lähtökohtana on ollut asiakkaan palveleminen parhaimmalla mahdollisella tavalla. Teemanamme ei ole tehdä vain hyvää jälkeä vaan ällistyttää asiakasta. Tarkoituksenamme on tuoda uutta näkökulmaa konsultointiin ja asiakkaan palveluun. Haastamme vanhaa ja uskallamme kokeilla uutta.

Loomilla on 10 vuotta kokemusta erilaisista integraatioratkaisuista ja sovelluskehityksestä. Lisäksi olemme olleet tekemisissä haastavien integraatioiden kanssa äärimmäisen tietoturvan ympäristöissä. API-rajapinnat ja Continuous Integration sekä Continuous Delivery kuuluvat isolta osalta työkalupakkiimme. Lisäksi hallitsemme vaiheittaisen päivityksen Mule ESB:n versioiden ja ympäristöjen välillä.

Magento-verkkokaupat kustomoituina pienille tai suuremmillekin yrityksille. Magenton verkkokauppa-alusta on maailman edistynein ja sitä käyttää useat suuret yritykset. Referenssejä Magentoa käyttävistä yrityksistä löytyy Magenton verkkosivuilta osoitteesta https://magento.com/ Teemme pystytyksen alusta alkaen käyttäen joko tarpeesta riippuen Community Editionia (ilmainen) tai Enterprise Editionia. Lisäksi voimme toimittaa integraatiot tarvittaviin taustajärjestelmiin kuten esimerkiksi PIM, CRM, ERP ja POS.

Loom tarjoaa apua myös Magenton versiopäivitykseen 1.x versiosta Magenton 2.x versioon. Meillä on tarvittavat työkalut sekä osaaminen datan ja räätälöidyn koodin siirtoon, jotta kaikkea ei tarvitsisi tehdä alusta asti uudelleen. Muistathan, että Magenton 1.x versioiden tuki päättyy vuonna 2020, jolloin viimeistään Magenton verkkokauppa-alusta pitää päivittää 2.x versioon.

Tekijät

Firstname Lastname

Tero Mäkinen, Perustaja / CEO

0408222129 tero.makinen@loom.fi

Loom